Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani !

Vrtec Litija je samostojni javni vrtec, ki v devetih enotah deluje na območju Občine Litija. Enote vrtca se nahajajo na desetih lokacijah od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač, Litije do Save na vzhodnem delu občine. V 35 oddelkih je vključenih 600 otrok, za katere skrbi 120 zaposlenih. Čeprav se enote razlikujejo po velikosti in po umeščenosti v različna okolja, se med seboj povezujemo in združujemo v mnogih vsebinah, ki jih pripravljamo za otroke in starše.

Na spletni strani boste našli predstavitve enot vrtca, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, ceno programa, lestvico plačil staršev in še nekaj drugih informacij.

Mnogi od vas naš vrtec že dobro poznate, mnogi pa se z vrtčevsko izkušnjo srečujete prvič. Vsem sporočamo, da se zavedamo svojega poslanstva in v skladu z našo vizijo ter programom nudimo malčkom socialno okolje, ki je za predšolskega otroka izredno pomembno. Zagotavljali bomo spodbudno-učno okolje, v katerem bodo otroci raziskovali, ustvarjali, se zabavali in učili. Otroci bodo v vrtcu tako dobili nepogrešljive izkušnje, ki bodo popotnica za nadaljnje življenje.

Želimo si povezovanja s starši, zato vas vabimo k aktivnemu sodelovanju, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj z vami. Leto 2019 bo za nas še posebej pomembno, saj bomo praznovali že 90 let organizirane predšolske vzgoje v litijski občini. Verjamemo, da ste tudi mnogi od vas ali vaši starši, morda celo stari starši obiskovali naš vrtec. Veseli bomo vseh spominov na pretekle vrtčevske izkušnje!

Spoštovani starši, z željo, da izpolnimo vaša pričakovanja in da bo vrtec za vašo družino dragocena izkušnja, vas vabimo, da pogumno vstopite v vrtčevski svet. Zaupajte nam, za vašega malčka bomo dobro poskrbeli.

Vse dobro vam želim.Vrtec Litija deluje na širokem območju Občine Litija. Devet enot se razprostira na desetih lokacijah, od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač, Litije do Save na vzhodnem delu občine. V 35 oddelkih je vključenih preko 610 otrok. Čeprav se enote vrtca razlikujejo tako po velikosti kot po umeščenosti v različna okolja, se med seboj povezujemo in združujemo v mnogih vsebinah, ki jih pripravljamo za otroke in starše.

Na spletni strani boste našli predstavitve naših enot, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, ceno programa, lestvico plačil staršev in še mnogo drugih informacij. Strokovni delavci opisujejo dejavnosti, ki se izvajajo v posameznih enotah, ki prikazujejo vrtčevski utrip.

Vrtec je prvo socialno okolje vaših malčkov in je nepogrešljivo za razvoj interakcij z otroki in odraslimi. Izkušnje, ki jih bodo otroci dobili v vrtcu, bodo dobra popotnica za nadaljnje življenje. Naša prizadevanja so usmerjena v zagotavljanje spodbudno-učnega okolja, v katerem otroci raziskujejo, ustvarjajo, se zabavajo in učijo. Pridobivanje znanja temelji na aktivnem izkustvenem učenju. Želimo si tudi povezovanja s starši, zato vas vabimo k aktivnemu sodelovanju, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj z vami.

Spoštovani starši, z željo, da izpolnimo vaša pričakovanja in da bo vrtec za vašo družino dragocena izkušnja, vas vabimo, da pogumno vstopite v vrtčevski svet. Zaupajte nam, za vašega malčka bomo dobro poskrbeli.

Vse dobro vam želim.

Ravnateljica: Liljana Plaskan, mag. manag.,dipl. vzg.

 • Kontakt

  Vrtec Litija
  Bevkova 1
  1270 Litija

  Tel.: 01 896 25 30
  Fax: 01 896 25 40

  E-naslov: vrteclitija@guest.arnes.si