Nagovor ravnateljice

Spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani !

Vrtec Litija je samostojni javni vrtec, ki v devetih enotah deluje na območju Občine Litija. Enote vrtca se nahajajo na desetih lokacijah od Jevnice, Kresnic, Hotiča, Vač, Litije do Save na vzhodnem delu občine. V 35 oddelkih je vključenih 600 otrok, za katere skrbi 120 zaposlenih. Čeprav se enote razlikujejo po velikosti in po umeščenosti v različna okolja, se med seboj povezujemo in združujemo v mnogih vsebinah, ki jih pripravljamo za otroke in starše.

Na spletni strani boste našli predstavitve enot vrtca, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, ceno programa, lestvico plačil staršev in še nekaj drugih informacij.

Mnogi od vas naš vrtec že dobro poznate, mnogi pa se z vrtčevsko izkušnjo srečujete prvič. Vsem sporočamo, da se zavedamo svojega poslanstva in v skladu z našo vizijo ter programom nudimo malčkom socialno okolje, ki je za predšolskega otroka izredno pomembno. Zagotavljali bomo spodbudno-učno okolje, v katerem bodo otroci raziskovali, ustvarjali, se zabavali in učili. Otroci bodo v vrtcu tako dobili nepogrešljive izkušnje, ki bodo popotnica za nadaljnje življenje.

Želimo si povezovanja s starši, zato vas vabimo k aktivnemu sodelovanju, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj z vami. Leto 2019 bo za nas še posebej pomembno, saj bomo praznovali že 90 let organizirane predšolske vzgoje v litijski občini. Verjamemo, da ste tudi mnogi od vas ali vaši starši, morda celo stari starši obiskovali naš vrtec. Veseli bomo vseh spominov na pretekle vrtčevske izkušnje!

Spoštovani starši, z željo, da izpolnimo vaša pričakovanja in da bo vrtec za vašo družino dragocena izkušnja, vas vabimo, da pogumno vstopite v vrtčevski svet. Zaupajte nam, za vašega malčka bomo dobro poskrbeli.

Vse dobro vam želim.

Ravnateljica: Liljana Plaskan, mag. manag.,dipl. vzg.

 • Kontakt

  Vrtec Litija
  Bevkova 1
  1270 Litija

  Tel.: 01 896 25 30
  Fax: 01 896 25 40

  E-naslov: vrteclitija@guest.arnes.si