Obvestila enote

Sprememba organizacije v Tačku

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bo vrtec Taček v Hotiču s 1. septembrom 2018 začel delovati v prostorih gasilskega doma v Hotiču (Spodnji Hotič 26, 1270 Litija).
V avgustu bo potekala selitev, zato bo vrtec v tem času zaprt. Starši, ki ste svoje otroke prijavili za počitniško varstvo, jih boste lahko pripeljali v enoto Sonček na Vače, lahko pa tudi v ostale enote, ki bodo v avgustu odprte. To so Kresnička v Kresnicah, Kekec na Savi ter Medvedek v Litiji. Strokovni delavci iz enote Taček bodo prisotni v enoti Sonček, v primeru, da se boste v večjem številu odločili za drugo enoto, pa bomo poskrbeli za ustrezno prerazporeditev.

Da bomo lahko čim bolj učinkovito organizirali delo v avgustu, vas prosim, če nam sporočite vašo odločitev glede enote, ki jo bo vaš otrok v tem mesecu obiskoval.
Lahko nas pokličete na številko 8962 530 ali pošljete elektronsko pošto na tacek@vrtec-litija.si ali ravnatelj@vrtec-litija.si

V želji, da boste z razumevanjem sprejeli spremembo načrtovane organizacije, vas lepo pozdravljam in še naprej želim kar se da lepo poletje.

Liljana Plaskan, ravnateljica

Kontakt

ENOTA TAČEK
Spodnji Hotič 26
1270 Litija

Tel.: 01 898 90 52
E-pošta:
tacek@vrtec-litija.si

Vodja enote: Mojca Grošelj Radulovič

Dnevni poslovni čas:
od 5.45 do 16.00